Nikon-Tampere-Valokuvaaja-SilverFrame Photography-Studiokuvaustapahtuma

Muutama viikko takaperin sähköpostiin pamahti mielenkiintoinen viesti. Koska koko kevät on mennyt enemmän ja vähemmän hikihatussa kuvauksia järjestellessä, oli pieni hengähdys Nikon studiokuvaustapahtuman yhteydessä Helsingissä enemmän kuin paikallaan.

En ollut aiemmin vastaavissa tilaisuuksissa ollut ja odottelin innolla mitä tapahtuma oli tuova tullessaan.

SilverFrame-Photography-Koulutus-Nikon-LöfrothPaikalle oli luennoimaan pyydetty Krister Löfroth joka kertoi päivän aikana näyttelystään Anti-Gravity Women ja kuinka kyseinen näyttely sai alkunsa sekä kuinka suuri osa kuvista oli toteutettu. Kuvauspaikkoina näyttelyssä toteutetuille kuville oli toinut, yllätys yllätys, mm. Ilmailumuseo.

SilverFrame-Photography-Nikon-KuvaustapahtumaLöfroth toimii pääasiassa studiokuvaajana, ja ainakin minulle studiokuvaustapahtuma olikin mainio paikka rikkoa ennakkoluuloja ja perinteisiä ajattelumalleja studiokuvauksen suhteen.

Paikalla ollut Elinchromen kalusto auttoi asiassa huomattavasti, ja mitä muuta voi useamman kymmenen kuvaajan joukkio toivoa kuin taitavaa mallia, sekä tukkua uusia leluja joilla saa ”vapaasti” leikkiä! 😉

Elinchromen valtikan (lähettimen) omaan runkooni kiinni saatuani pääsin itsekin kokeilemaan paikalla ollutta valaistusta, ja sain tilaisuuden napata Neasta pari kuvaa.

Mallina päivällä toimi Nea Petäsnoro joka ulkonäöllisesti rikkoo ”perinteistä mallin muottia” tatuointien ja lävistysten muodossa.

Nean räväkkä olemus vaati mielestäni kohtuullisen kovaa valoa kasvoille ja jo koska taustalla hääri hämärässä useampi kuvaaja muita laitteita tutkien aukko pamautettiin taustan häivyttämiseksi f9-11 kulmille. Kristerin ohjeistuksen mukaan hiusvalo ammuttiin takaa hiuksiin paremman korostuksen aikaan saamiseksi.

Voi olla että meikäläisen tavoittaa lähitulevaisuudessa paikallisen elican-jälleenmyyjän luota TÄMÄN kuvan tunnelmissa…

Kuvat suoraan kamerasta

 

SilverFrame-Photography-Studiokuvaus-Mallikuvaus-Tampere-Photographer-Nea-Petäsnoro-Nikon

SilverFrame-Photography-Studiokuvaus-Mallikuvaus-Tampere-Photographer-Nea-Petäsnoro-Nikon_1