Virnistys

Joka paikan höylä ja monessa mukana. Tulkitse niin kuin haluat. 😉

Facebookryhmien keisari

Aikaansaa meidän muidenkin puolesta..!

Kuvauseksillinen

Kahden ilmeen mies <3

Jarno J Laine, Terve!

Jarno “J” Laine
Olen toiminut nyt jo useamman vuoden ajan päätoimisena valokuvaajana Pirkanmaalla Tampereella. Päätökseni jättää Tampereen ammattikorkeakoulusta lunastamani insinöörin tutkinto taka-alalle ei ollut helppo, vaikkakaan ei niin vaikea kuin mitä joku saattaisi kuvitella. Valmistumiseni jälkeen en ole tehnyt päivääkään insinöörin töitä, jos ei muutamia pieniä sähkösuunnitelmia lasketa mukaan 😉

Valokuvaajaksi ajaudutaan lähes poikkeuksetta harrastuksen puolelta, eikä poikkeus vahvista tässäkään tapauksessa sääntöä. Viihdyn kameran takana ja kuvauksia suunnitellessa huomattavasti paremmin kuin insinööritoimiston penkillä näyttöpäätteen edessä. Vapaa-ajalla aikaa tulee vietettyä kameran takana lähestulkoon yhtä paljon kuin työaikana.

Mitä kuvataan

Päivittäisiin kuvauksiin kuuluvat useat asuntokuvaukset, joita tehdään yhteistyössä paikallisten kiinteistönvälitystoimistojen kanssa. Suurempia kohteita lähdetään usein kuvaamaan kauemmaksikin. Arkkitehtuurikuvaus on asia joka laittaa vielä pohtimaan tusinoittain eri vaihteohtoja toteuttaa jotakin hienoa.

Hääkuvaukset ovat myös yksi osa-alue jonka olen saanut kunnian ottaa hallintaan viime vuosina. Kesä kun ei tahdo enää tuntua miltään ellei lauantai päiviä vietä morisanta ja sulhasta, muusta hääporukasta puhumattakaan, jahdaten. Paikalliset kirkot sekä juhlapaikat ovat tuleet pitkälti hyvin tutuiksi viimeisten vuosien aikana, eikä varmasti ole viimeinen kerta kun morsian kyselee neuvoa hääjärjestelyissä 🙂

Miten kuvataan

Kuvaustyyli on vielä määrittelemättä. Pidän pitkältikin yksinkertaistetuista ratkaisuista vaikka niiden saavuttamiseksi vaadittaisiinkin toisinaan 20 minuutin valmistelut. Kuvissa niin syväsävyidet mustavalkokuvat, kuin kirkkaat selkeät värit toimivat parhaiten kohdallani. Myös lomografia on löytänyt osittain paikkansa kuvien joukossa, ei ehkä enempää eikä vähempää Instagramin suosion kasvaettua.

Mistä minut löytää?

Jos ei revontulien kuvaajilla täyttämän Näsijärven, tai auringon nousun juuri ja juuri valaiseman lintutornin kulmilta tahdo onnistua niin sähköiset viestintä välineet ovat onneksi nykyihmisen käden ulottuvilla. Facebokista osoitteesta facebook.com/jarnojlaine ja instagramista osoitteessa instagram.com/ jarnojlaine on mahdollista bongata toisinaan viimeisimpiä virittelyjä, katkeria epäonnistumisia, sekä toisinaan jopa niitä kovimman puristuksen vaatineita timantteja!

Jarno J Laine on myös tavoitettavissa Linked In-kanavilla, toisinaan Google +:ssa (Jarno J Laine) Varmiten kuitenki yhteyttä saa sivuston yhteydenotto-lomakkeen kautta tai suoraan soittelemalla sivun alalaidasta löytyvään puhelinnumeroon.