Henkilökuvaukset

Henkilökuvaus

Henkilökuvaus

SilverFrame Photographyn  henkilökuvaus toteutetaan pääsääntöisesti miljöökuvauksina. Tämä antaa mahdollisuuden kuvattavalle henkilölle valita miljöö kuvaa varten. Kuvauskalusto kulkee tarvittaessa mukana ja tämä mahdollistaa kuvaamisen vaikka asiakkaan kotona tai työpaikalla.

 

Mallikuvaus Tampere

 

Kuvauspaikat

Tampereella erityisesti järvien rannat toimivat kuvauksissa erinomaisesti. Kesällä luonnonvaloa hyödynnetään mahdollisimman pitkälle, kuitenkin valaistuskalusto on aina mukana. Tampere tarjoaa myös huomattavan paljon urbaania ympäristöä kuvattavaksi. Pispalassa sijaitseva vanha tulitikkutehdas on yksi suosituista kuvauspaikoista henkilökuvauksille.

 

 

Kihlajaiskuvaus Tampere

TFP-kuvaukset

Toisinaan erilaisia kuvausprojekteja toteutetaan paikallisten yritysten kanssa ja projekteissa tarvitaan malleja, projektit toteutetaan pitkälti TFP-periaatteella ja niistä sovitaan aina kirjallisesti.

TFCD (Time For CD) ja TFP (Time For Print) ovat yleisiä sopimuskäytäntöjä valokuvaajan ja mallin välillä, joka käytännössä  tarkoittaa sitä, että valokuvaaja saa käyttää mallia kuvauksissa ja käyttää otoksia epäkaupallisiin tarkoituksiin.

Malli saa vastineeksi käyttää kuvia niin ikään epäkaupallisiin tarkoituksiin (esim. mallikansio, sosiaalinen media). Kuvauksista ja niitten sisällöstä sovitaan kuvaussopimuksella. Mallin ei myöskään luonnollisesti tarvitse tehdä mitä ei itse halua.

Kiinnostuksesta henkilökuvausta kohtaan voi ilmoittaa yhteydenottolomakkeella tai suoraan kuvaajalle facebook-viestillä. Myös erilaiset kuvausprojektit otetaan huomioon.

Mallikuvaus Tampere

SilverFrame Photography | Valokuvaaja Tampereella | Valokuvaaja Jarno J Laine | JJL


Kihlajaiskuvaus | Henkilökuvaus | Hääkuvaaja


Huomenlahjakuvaus Tampere SilverFrame Photography
TFP-kuvauksia toteutetaan ilta-aikaan ja viikonloppuisin mahdollisuuksien mukaan.

Yhteydenotto tapahtuu helpoiten sivustolla olevalla lomakkeella Yhteydenotto- sivulla