Henkilökuvaukset

Henkilökuvaus

Henkilökuvaus

Henkilökuvaukset ovat perinteisimpiä syitä hankkiutua valokuvattavaksi. Toteutamme kuvauksia niin studiollamme StudioFramella, kuin tilaisuuden tullen miljöössä, tai asiakkaan toimipisteellä.

Henkilöstökuvaus

Henkilöstökuvaukset toteutetaan pääasiassa Studiolla, kuitenkin valaisukalusto on liikuteltavaa ja pääsemme tarvittaessa myös asiakkaan luokse kuvaamaan. Yleisesti suurempia henkilömääriä, jotka olisi saavata kuvattua esim. saman päivän aikana, on helpompi kuvata suoraan asiakkaan toimipisteellä.

Kuvaustausta on syytä huomioida ennen kuvauksen varaamista, yhtenäinen linja kuvien kanssa yrityksen nettisivuilla antaa ammattimaisen kuvan.

Valmistujaiskuvaus

Yksi erinomainen syy hankkiutua kuvattavaksi on valmituminen koulusta.
Lue lisää valmistujaiskuvauksesta www.silverframe.fi/valmistujaiskuvat

TFP-kuvaukset

Toisinaan toteutamme studiolla ns. TFP-päiviä, tällöin sovimme erikseen mallien kanssa kuvauksesta, kuvien käytöstä sekä kuvaukseen käytettävästä ajasta.

TFCD (Time For CD) ja TFP (Time For Print) ovat yleisiä sopimuskäytäntöjä valokuvaajan ja mallin välillä, joka käytännössä  tarkoittaa sitä, että valokuvaaja saa käyttää mallia kuvauksissa ja käyttää otoksia epäkaupallisiin tarkoituksiin.

Malli saa vastineeksi käyttää kuvia niin ikään epäkaupallisiin tarkoituksiin (esim. mallikansio, sosiaalinen media). Kuvauksista ja niitten sisällöstä sovitaan kuvauksen yhteydessä, tarvittaessa kirjallisesti.

Mallikuvaus Tampere
Mallikuvaus Tampere

StudioFrame Tampere | Valokuvaaja Tampereella | Valokuvaaja


Kihlajaiskuvaus | Henkilökuvaus | Hääkuvaaja


Henkilöstökuvaus Tampere

TFP-kuvauksia toteutetaan ilta-aikaan ja viikonloppuisin mahdollisuuksien mukaan.

Varaa-aika kuvaukseen StudioFramen kalenterista