Hääkuvaus Victoria & Mika
Tampereen Ortodoksikirkko


Kuvaus, Tampere, Hääkuaus, Ortodoksikirkko
Tags:Hääkuvaaja, Hääkuvaus

Kevät, ja suurin osa kesästäkin on vierähtänyt ilman suurempia päivityksiä blogiin. Viikonloput vierähtävät pitkälti hääkuvauksissa, kuitenkin onneksi on muutama viikko lomaakin tullut vietettyä.

Victorian ja Mikan häitä juhlitiin toukokuussa. Vihkipaikkana toimi Tampereen Ortodoksikirkko ja juhlia jatkettiin Ravintola Mylläreissä iltamyöhään saakka.

Muutamaa päivää ennen varsinaista hääpäivää oli sovittu pieni harjoituskuvaus/kihlajaiskuvaus keskustaan.

Päivä oli aurinkoinen ja parin kanssa tavattiin Tampereen Koskipuistossa, jonka ympärillä harjoiteltiin hieman poseerauskia ja totuttauduttiin kameraan.

Vihkiminen tapahtui Tampereen Ortodoksikirkossa, joka ei ollut kuvaajallekkaan entuudestaan vierailua suuremmin tuttu. Ortodoksikirkko sijaitsee Tampereella, aivan keskustassa ja on suosittu turistien kuvauskohde, niin ulkoa kuin sisältäkin.

Tampereen ortodoksinen kirkko eli Pyhän Aleksanteri Nevalaisen ja Pyhän Nikolaoksen kirkko on vuosina 1896–1899 rakennettu Tampereen ortodoksisen seurakunnan pääkirkko, jonka suunnitteli insinöörieversti T. U. Jazukov. Se sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken itäpuolella. Kirkko on ristinmuotoinen ja edustaa uusbysanttilaista kirkkoarkkitehtuuria. Kirkon katolla on seitsemän liekkikupolia ja sen pääkupoli on 17 metrin korkeudessa.” – Wikipedia